Викладачі кафедри аграрного консалтингу і туризму слухачі тренінгу "Шляхи підвищення конкурентоспоможності агровиробників при зміні споживчих вподобань"

16 листопада 2018 року

 

  16 листопада 2018 року доценти кадри аграрного консалтингу і туризму Ірина Кудінова і Вікторія Самсонова відвідали тренінг "Шляхи  підвищення конкурентоспоможності агровиробників при зміні споживчих вподобань".

  В теоретичній частині тренінгу обговорювалися такі актуальні теми:

 - про стан Адаптації до законодавства ЄС та законодавчі вимоги до виробництва харчової продукції;

 - про останні тренди в харчовій галузі та зміну споживчих вподобань, зокрема, останні тенденції за результатами однієї з найбільших галузевих виставок світу SIAL (Париж);

 - про інструменти технічної допомоги, що сприяють виходу на міжнародні ринки.

 В практичній частині  учасники обрали  один з трьох напрямків та долучилися до створення:

 - кооперативу;

 - органічного господарства;

 - брендингу територій через регіональні продукти.

Стефанія Мосіюк, 

доцент кафедри аграрного консалтингу і туризму
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook