Комунікація як засіб саморозвитку сучасної молоді

30 жовтня 2018 року
 
25 жовтня 2018 року кафедрою міжнародні відносини і суспільні науки проведено Студентський науково-практичний семінар «Комунікація як засіб саморозвитку сучасної молоді». Роботу студентського науково-практичного семінару було урочисто розпочато доцентом кафедри міжнародних відносин і суспільних наук Сєкуновою Ю.В., також запрошено професора, завідувача кафедри міжнародних відносин і суспільних наук Білана С.О. та кандидата психологічних наук, співробітницю Інституту соціальної і політичної психології Національної академії педагогічних наук України Скнар О.М.
 
 
Оксана Миколаївна Скнар розповіла про дослідження яке було проведено серед наших студентів та студентів Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманов, зокрема, соціологічне дослідження вміщувало питання щодо комунікації сучасної молоді в сучасному українському суспільстві.
 
 
На семінарі студенти розглянули такі питання: Яку роль відіграє комунікація як засіб саморозвитку сучасної молоді? Що таке комунікація? Чому необхідно розуміти її роль у світі? Чому так важливо бути усвідомленим громадянином? 
 
Було заслухано чимало доповідей, які головним чином викликали резонанс і активне обговорення серед студентів, що призвело до порушення регламенту наукового семінару. 
 
 
 
 
Виявилось, що студенти залюбки готуються самостійно та отримують задоволення від здобутих знань і діляться ними між собою на заняттях НУБіП України.
 
 
 
Юлія Сєкунова,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook