Літературний вечір "Золота осінь" на економічному факультеті

8 листопада 2018 року

      Дуже рідко університети дають змогу студенту виражати себе через різні види творчої діяльності, але саме НУБіП дає цей шанс. Кожен студент має змогу показати себе на арені самовираження через певні творчі навички. І не дивно, що для цього університет організовує різного виду конкурси, концерти та творчі вечори.

     Економічний факультет підтримує колорит творчого настрою університету. Прикладом цього є літературний вечір , який був проведений 30 жовтня в читальній залі гуртожитку № 10. Темою цього вечора була «Золота осінь», яка й надихала кожного студента до створення римованих шедеврів. Організатором цього вечора була Студентська рада гуртожитку.

«І згадками тішить звичайними.
А смуток гірчить нерозгадано…
Ця осінь кленова й каштанова..»

     Саме цими словами розпочала цей захід голова літературних вечорів студентка 2 курсу Аліна Васюченко. Вона змусила кожного зануритися в світ творчості та на власному досвіді показала , що кожен має право на самовираження. Учасники цього вечора прийшли продемонструвати власну творчість, поділитися своїми почуттями та переживаннями через римовані рядки. Однією із них була Карпенко Настя, яка зачепила кожного своїм баченням золотої пори року. Кажуть, що осінь не надихає на кохання, але як не висловити те , що болить. Саме тема кохання прозвучала в моїх рядочках і якщо чесно, це був мій перший виступ. Авторським віршом порадувала та зачарувала нас ще й Борисенко Юлія, яка спонукала нас частіше звертати увагу на красу природи та прислухатися до неї. «Доброта» - назва вірша талановитої дівчини Ахрамєєвої Ярослави, яка зачепила важливу тему для кожного із нас. А для вас значить щось доброта?

  

     І звісно ж ми не можемо не згадати висловлювання відомих поетів про цю прекрасну пору року. Досить важко написати вірш, але ще важче відчути те, що хотів передати автор та знайти в цьому щось особисте. Москалець Оксана відчула кожен рядочок вірша під назвою «Осінь», зачарувала кожного в залі та донесла свої почуття. Від неї не відстає з чутливістю і Рубанська Юлія, і Маслин Альона і Лось Вероніка. Кожна з них прокричали нам про свої почуття та переживання.
     Почесним гостем був заступник декана економічного факультету з навчально-виховної роботи, відомий поет Криворот Олег Григорович. Напевно він ніколи не перестане нас дивувати своїми віршами, так як вкладає в них свій світогляд, душу та життєву мудрість. Також на заході була присутня голова 10-го гуртожитку Гнатенко Богдана, яка продемонструвала свою прихильність до поезії.
     Завершився цей вечір прекрасними піснями під гітару, які виконала наша голова літературних вечорів Аліна Васюченко та Ахрамєєва Ярослава.

Ми стаємо ближче один до одного, ми збагачуємо свій кругозір, розвиваємся, виражаєм себе, вивертаємо душу саме завдяки таким вечорам. Тепла атмосфера, доброзичливі люди та море емоції від скупчення талантів в одному місці. Так як ми вже досить дорослі, тож саме час ділитися думками, або прислухатися до переживань інших, бо можливо в них ми знайдемо себе.

 Богдана Гнатенко
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook