МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ГРОШОВА ОЦІНКА ЗЕМЕЛЬ В УКРАЇНІ: ЗДОБУТКИ, ПРОБЛЕМИ, ПЕРСПЕКТИВИ»

11 листопада 2018, 9:08

 08 листопада 2018 року на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулась Міжнародна науково-практична конференція «ГРОШОВА ОЦІНКА ЗЕМЕЛЬ В УКРАЇНІ: ЗДОБУТКИ, ПРОБЛЕМИ, ПЕРСПЕКТИВИ».

 

Після реєстрації та відкриття Міжнародної конференції деканом факультету землевпорядкування Євсюковим Т.О. та проректором  Квашою С.М.,  голова Ради Всеукраїнської громадської організації «Ліга оцінювачів земель» Антипенко Ірина, нагородила почесних гостей та діячів медалями та орденами. На конференції були присутні гості із близького зарубіжжя: з Польщі та Молдови.
Продовженням конференції стало пленарне засідання з виступами наукових діячів та науковців. На пленарному засіданні виступив і зі своєю темою завідувач кафедри земельного кадастру Віктор Мефодійович Заяць. Він охопив питання системи масової податкової оцінки нерухомості в Україні. Після свого виступу Віктор Мефодійович також був нагороджений почесною медаллю Всеукраїнської громадської організації «Ліга оцінювачів земель».


 Активними учасниками конференції були доценти кафедри Бавровська Наталія Михайлівна та Тихенко Ольга Володимирівна, завідувач лабораторії Боришкевич Ольга Василівна та магістри другого року навчання Мишко Поліна, Грицкевич Аліна, Задорожня Наталія.

 

 


Після пленарного засідання відбулися секційні засідання та екскурсія до музею історії НУБіП України.


09 листопада 2018 року вже на базі факультету землевпорядкування конференція продовжила свою роботу в більш тісному колі. Відбувся «ПОЛЬСЬКО-УКРАЇНСЬКО-МОЛДОВСЬКИЙ КРУГЛИЙ СТІЛ НА ПРЕДМЕТ ОБМІНУ ДОСВІДОМ У СФЕРІ ОЦІНКИ ЗЕМЕЛЬ ТА НЕРУХОМОСТІ».

На даному заході з доповідями та обговореннями виступили почесні гості із Польщі та Молдови, та вітчизняні наукові діячі у сфері оцінки землі та нерухомості.

Розповіли про переваги і недоліки проведення оцінки земель в своїх країнах та представили свій досвід.

 

Загалом конференція пройшла успішно, всі гострі та болючі проблеми стосовно оцінки земель та нерухомості було обговорено та розкрито.

Н.Бавровська, доцент кафедри земельного кадастру


 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook