Команда механіко-технологічного факультету виборола ІІ місце у спартакіаді студентів з шашок

1 листопада 2018 року
Навчальний корпус №3

1 листопада 2018 року закінчились змагання 62-ої спартакіади студентів НУБіП України 2018-2019 навчального року з шашок. Команда студентів нашого факультету продемонструвала дуже потужну гру на цьому турнірі і посіла ІІ місце. З чим ми їх щиро вітаємо! Склад команди: Яремчук Тетяна, Біла Яна, Оржехівський Віталій, Сокол Олександр, Гришко Олег та Сутковий Олег.

Кожна команда виставляла на тур по 6 студентів, з яких мало бути не менше двох дівчат. На першому етапі змагань усі команди були поділені на 4 групи, ігри у групах проходили за коловою системою. Команди, які зайняли 1 і 2 місця у групах у наступному етапі турніру грали за сіткою Winner`s і розіграли місця з 1-го по 8-ме.

Команда механіко-технологічного факультету на першому етапі змагань перемагала своїх суперників з великим рахунком. У груповому турнірі механіки виграли у факультету інформаційних технологій з рахунком 6 : 0, ННІ лісового і садово-паркового господарства 5 : 1, на другому етапі змагань перемогли юридичний факультет з рахунком 6 : 0, агробіологічний факультет 5,5 : 0,5 і нажаль поступилися у фіналі своїм одвічним друзям-суперникам команді факультету конструювання та дизайну 2 : 4. Отже в кінцевому підсумку в призерах окрім нашої команди дві команди-конкурентки у Спартакіаді студентів 2018/2019 навчального року. А саме: І місце – за факультетом конструювання та дизайну, а ІІІ – за командою агробіологічного факультету. Таким чином на даному етапі спартакіади склад основних претендентів на призові місця залишається незмінним. А на черзі змагання з шахів і закінчення змагань з баскетболу серед чоловіків.

 

Вітаємо призерів та бажаємо подальших успіхів!

 

Детальніше про змагання              Протоколи змагань

Олексій Бешун,
заступник декана механіко-технологічного факультету зі спортивно-масової роботи

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook