Розвиваємо мислення: студенти факультету землевпорядкування, активні учасники гри в шахи

30 жовтня 2018 року

Шахи – настільна гра, що поєднує в собі мистецтво, науку, і спорт. Щоб обіграти суперника, потрібно стратегічно продумати кожний наступний хід, а це під силу не всім. Людина, яка вміє правильно грати у шахи, в першу чергу, має розвинуте мислення, що допомагає раціонально поставитися до гри.
25 жовтня о 19:00 у читальному залі гуртожитку №4 студенти 1-4 курсів взяли участь у сеансі сеансі одночасної гри в шахи, організований В’ячеславом Богданцем – доцентом кафедри геодезії та картографії.

Треба відмітити, що В’ячеслав Анатолійович  у цій грі справжній профі – він займається шахами вже понад 30 років, багаторазовий чемпіон НУБіП, учасник всеукраїнських і міжнародних змагань та тренер, тому навички та знання студентів у цій грі оцінити йому було легко. Студенти, які показали гарні результати, в подальшому будуть відібрані у збірну факультету та захищатимуть честь та гідність факультету вже на рівні університету. Цей захід В’ячеслав Анатолійович проводить щорічно, приблизно в кінцевий період жовтня або на початку листопада.

Ми пишаємося нашими студентами та бажаємо їм успіхів, наснаги та лише позитивних емоцій!





Анастасія Матейченко,
студентка факультету землевпорядкування
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook