НУБіП – КНУТД: чергова перемога наших футболістів у турнірі ФАСК

30 жовтня 2018 року

     26 жовтня на стадіоні нашого університету відбувся матч шостого туру змагань з футболу ФАСК, під час якого представники команди КНУТД «Легпром» мали змогу позмагатися з кращими футболістами НУБіП України.

     Упродовж перших десяти хвилин наші хлопці продемонстрували майстерне володіння м’ячем: Олег Ставничий мав два класних моменти для взяття воріт суперника, після удару Владислава Степанюка вже й голкіпер був безсилим, і, в результаті, ще в першому таймі зуміли зробити для себе комфортно перевагу 2-0. Першим відзначився Сергій Шишкін, який рейду Іоана Кравченка, лівим флангом та прострілу в штрафний майданчик, забив, такий очікуваний, гол. Вдруге ж господарі відзначились вже по завершенню тайму: на 45-тій хвилині Олег Ставничий, вдаривши з досить далекої дистанції, забив другий переможний гол.
     У другому таймі ситуація суттєво не змінилась. Наші футболісти атакували, а гості здебільшого знову захищались, хоча один з нечисленних моментів КНУТД міг завершитись голом. Не реалізувавши цей момент, на 49-тій хвилині гри, команда «Легпром» втратила свій найкращий момент. Хто знає як би розвивалась події гри, якби у цьому епізоді вони все ж таки забили. Наші хлопці упродовж п'яти хвилин вирішили остаточно вбити інтригу: Іоан Кравченко, обігравши всіх (у тому числі й воротаря КНУТД), загнав м'яч у ворота суперників втретє.

     Після цього матч сміливо можна було завершувати, адже всі розуміли, що представники нашого університету доведуть почате до кінця. Зі значним рахунком у 3:0 наші хлопці не давали супротивникам навіть натяку на можливість підступитися до своїх воріт.

     Ми вітаємо наших переможців та з нетерпінням чекаємо їхньої перемоги у сьомому турі змагань з футболу ФАСК, що відбудеться 2 листопада о 14:00 на стадіоні КНТЕУ у матчі з командою СК КНТЕУ «Меркурій».

Запрошуємо усіх небайдужих підтримати рідний університет у боротьбі за футбольну першість. Вхід вільний (за детальною інформацією звертайтесь до автора статті).

Фото: Альона Місюра з сайту ФАСК: http://fask.com.ua

Олександр Дєманов,
Голова ОКСРГ

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook