Знайомимося із інноваційними технологіями для харчової промисловості
Доценти кафедри ветеринарно-санітарної експертизи Таран Т.В., Тютюн А.І., асистент Кондрасій Л.А. разом зі студентами ОС "Магістр" 1 та 2 років навчання прийняли участь у Міжнародній конференції "Інноваційні технології для харчової промисловості", яка проходила в рамках 21 Міжнародної виставки продуктів харчування та напоїв WorldFood 23-25 жовтня 2018 року.
Прослухали доповіді та прийняли активну участь в обговоренні питань, що стосувалися створення нових функціональних та інноваційних харчових продуктів.
Також прийняли участь у 5 Міжнародній конференції "Органічна переробка та збут: нові можливості для готового продукту".
М. Галабурда