ЗАВТРА ЧЕКАЄМО НА ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ВИПУСКНИКІВ КИЇВСЬКОГО ПРОФЕСІЙНО-ПЕДАГОГІЧНОГО КОЛЕДЖУ
Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК продовжує активно проводити профорієнтаційну роботу серед учнів загальноосвітніх шкіл, коледжів та технікумів. На цей раз доцент кафедри процесів і обладнання продукції АПК Марія Жеплінська завітала до столичного професійно-педагогічного коледжу ім. А.С. Макаренка.
Минулорічний візит в цей заклад дав нам двох студенток - Вискубову Оксану та Силюк Анастасію, які зараз охоче займаються за скороченою програмою зі спеціальності 181 «Харчові технології». Тож розмова з випускниками коледжу, які навчаються за спеціальністю «Професійна освіта. Харчові технології» виявилася дуже цікавою і жвавою.
Після детальної розповіді про університет, і зокрема про факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК, було ще багато запитань щодо навчання в нашому вузі і не менше відповідей.