ЗАВТРА ЧЕКАЄМО НА ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ВИПУСКНИКІВ КИЇВСЬКОГО ПРОФЕСІЙНО-ПЕДАГОГІЧНОГО КОЛЕДЖУ

24 жовтня 2018, 21:33
Київський професійно-педагогічний коледж ім. А.С. Макаренка

Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК продовжує активно проводити профорієнтаційну роботу серед учнів загальноосвітніх шкіл, коледжів та технікумів. На цей раз доцент кафедри процесів і обладнання продукції АПК Марія Жеплінська завітала до столичного  професійно-педагогічного коледжу ім. А.С. Макаренка. 

Минулорічний візит в цей заклад дав нам двох студенток - Вискубову Оксану та Силюк Анастасію, які зараз охоче займаються за скороченою програмою зі спеціальності 181 «Харчові технології». Тож розмова з випускниками коледжу, які навчаються за спеціальністю «Професійна освіта. Харчові технології»  виявилася дуже цікавою і жвавою.

Після детальної розповіді про університет, і зокрема про факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК, було ще багато запитань щодо навчання в нашому вузі і не менше відповідей. 

Учні коледжу отримали рекламну продукцію університету та факультету та радо прийняли запрошення відвідати День відкритих дверей НУБІП України, який пройде вже завтра. І тоді своїми очима вони зможуть побачити все почуте і зрозуміти, що ми – найкращі!
 Доцент кафедри ПіОПП АПК
Марія Жеплінська
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook