ЕНЕРГІЯ ДОБРА ТА РАДОСТІ

19 жовтня 2018 року
 
По завершенні напруженого «трудового тижня» студенти другого курсу спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», скориставшись вдалою нагодою, відвідали кафедру конярства і бджільництва НУБіП України. Завітали на гостину до ошатних красенів на стайню кафедри, де нас, несподівано, зустрів віршованими творчими загадками, як згодом з’ясувалося, сам завідувач кафедри – професор Микола Повозніков. 
 
 
 
Скажемо так – і справді вдивовижку неочікуваний для нас прийом. Проте, саме він задав нам вектор позитиву, який у стократ підсилився у ході тісного спілкування із прекрасними тваринами.
 
 
Екскурсію по стайні та прилеглій території провів для нас доцент кафедри Сергій Осадчий. Під час екскурсії ми дізналися багато цікавого про коней, у т.ч., про їх виховання, характер, звички, настрій, поведінку тощо. Мали змогу погодувати, доторкнутися і, звичайно, сфотографуватися із ними. Година нашого спілкування промайнула надзвичайно швидко. 
 
 
 
 
Поверталися назад ми умиротворені і щасливі! Інакше просто не могло бути, бо останнім нас проводжало маленьке сонячне лагідне диво …
 
 
 
Максим Іващук
староста групи МВ-17001б,
Людмила Лановюк 
куратор групи МВ-17001б
 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook