Відбулося засідання вченої ради агробіологічного факультету

18 жовтня 2018 року

18 жовтня відбулося засідання вченої ради агробіологічного факультету, яке декан Оксана Тонха розпочала з привітання з Днем народження завідувача кафедри генетики, селекції і насінництва Віталія Жемойди.

Про діяльність госпрозрахункових підрозділів доповіла декан факультету, яка зазначила, що за 9 місяців поточного року підрозділами було зароблено 245 тис. грн. – 38 % від плану виконання. В розрізі лабораторій, виконали і перевиконали план (106 %) – НДП «Плодооовочевий сад». Доповідачем було запропоновано заходи покращення роботи і розглянути необхідність існування госпрозрахункових підрозділів, які не забезпечують виконання плану. Активну участь в обговоренні даного питання взяли завідувачі кафедрГригорій Демидась, Світлана Каленська, Віталій Жемойда.

Про діяльність навчально-наукової лабораторії «Демонстраційне колекційне поле сільськогосподарських культур» доповідав завідувач лабораторією Роберт Беняк. Доповідач відмітив, що в навчально-науковій лабораторії проводиться наукова робота, пов’язана з всебічними дослідження з інтродукції, акліматизації та збереження генофонду корисних рослин – енергетичних, технічних, кормових, ароматичних, лікарських культур (в колекції нараховується більше 300 таксонів, 500 ділянок). В лабораторії проводяться лабораторні, практичні заняття, всі види практик для студентів різних факультетів в польових умовах без затрат часу на переїзди.

Активну участь в обговоренні діяльності навчально-наукової лабораторії взяли доцент Олеся Скринник та доцент Віталій Жемойда.

Секретар науково-методичної комісії агробіологічного факультету доцент Анатолій Бобер представив навчальні посібники та навчально-методичні розробки, які після розгляду та обговорення ухвалили рекомендувати до видання.

 

Ніна Бикіна, секретар вченї ради агробіологічного факультету,

Віра Кутовенко, доцент кафедри овочівництва і закритого грунту

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook