Студенти НУБіП України – бронзові призери міжнародних змагань з міні-футболу 6х6 в місті Секешфехервар, Угорщина

24 вересня 2018, 22:40
м. Секешфехервар, Угорщина

З 19 по 22 вересня 2018 року в місті Секешфехервар, Угорщина відбулися змагання з міні-футболу 6х6 на «Кубок європейських міст» серед молоді віком від 16 до 23 років. У змаганнях приймали участь команди з таких європейських міст, як: Прага, Будапешт, Кишинів, Бухарест, Подгориця, Белград та інші. Загалом було заявлено 12 команд. Від Києва на змагання поїхала збірна команда студентів столиці України, до складу якої потрапило 6 студентів НУБіП України, а очолювали збірну: Микола Костенко, завідувач кафедри фізичного виховання НУБіП України; Артем Іллічов, тренер збірної команди НУБіП України з футболу та Сергій Бурко, старший викладач кафедри фізичного виховання, тренер з фізичної підготовки.

В груповому етапі наша збірна перемогла команду з Будапешту 12:0 та команду з Секешфехервару з рахунком 5:0 і вийшла до ј фіналу. У чверть фіналі наші студенти переграли команду з Белграду але, на жаль, поступилися Словенцям у Ѕ фіналу з рахунком 2:4. В матчі за 3-тє місце Українці були сильніші за Чехів і вибороли бронзові нагороди змагань.

         Вітаємо наших студентів-призерів: Богдана Козія, Олега Ставничого (факультет аграрного менеджменту), Вадима Надобенка, Олексія Заїку і Олександра Сидорчука (факультет тваринництва та водних біоресурсів) та  Богдана Кутовенка (юридичний факультет)!

         Микола Костенко,

завідувач кафедри фізичного виховання

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook