ЗУСТРІЧ ІЗ ЗАХИСНИКАМИ УКРАЇНИ

11 жовтня 2018 року

Сьогодні актуальною темою в нашій країні залишається тема миру. Живучи під мирним небом, у злагоді один з одним,  ми маємо пам’ятати, що зараз в ООС наші бійці зазнають втрат.  Кожного ранку ми прокидаємось з надією, що сьогодні все буде добре. Нарешті ми почуємо таке бажане, довгоочікуване, коли стане спокійно і тихо на Сході нашої держави, де виборюється право на наше мирне і спокійне життя. Наш народ завжди пишався вірними синами та доньками, які ціною власного життя боронили і боронять свій край та з надією дивляться у майбутнє. 


Напередодні Дня захисника України викладачі та студенти нашого інституту зустрілись з військовим хірургом, терапевтом, полковником Василем Петровичем Чудиком, який розповів про нелегкі будні, проведенні в операції об’єднаних сил, про біль і втрати побратимів, про братерство і дружбу, які допомагали вижити під час служби, адже йому доводилось не один раз оперувати військових, які перебували на межі життя і смерті. «Це люди сильної волі, міцного характеру, впевнені в собі патріоти України» - говорив Василь Петрович. І цим патріотичним духом він поділився з присутніми.

 

Про біографію Василя Петровича і його службу у лавах українського війська розповів старший викладач військової кафедри, який сам пройшов Афганську війну полковник Леонід Володимирович Береговський, а також закликав студентську молодь вступати на військову кафедру.

Щирим і хвилюючим було спілкування. Такі зустрічі залишають у молодих душах віру у краще майбутнє України і нестримне бажання бути схожими на тих, хто зараз захищає суверенітет, свободу і цілісність нашої держави. 

На завершення викладачі та студенти подякували Василю Петровичу за його відвагу, жертовність і любов до Батьківщини та подарували на згадку про зустріч Біблію.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook