Відбулась відкрита лекція доцента Файчука Олександра Михайловича

10 жовтня 2018 року
10 корп, 309 ауд.

9 жовтня 2018 року на 5 парі в 309 аудиторії 10 корпусу кандидат економічних наук, доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Файчук Олександр Михайлович провів відкриту лекцію з дисципліни "Міжнародний бізнес" на тему "Організаційні аспекти розвитку міжнародних компаній" для студентів ОС"Магістр" 2-го року навчання спеціальності "Менеджент ЗЕД", магістерської програми "Управління міжнародним бізнесом".

Перш за все лектор розпочав з дискусії щодо попередньо вивченого матеріалу, та згадав основні важливі поняття, що необхідні для подальшого вивчення дисципліни, зокрема теми «Організаційні аспекти розвитку міжнародних компаній», що є ключовою компонентою в процесі управління міжнародним бізнесом.

Олександр Файчук логічно, послідовно та цікаво розкривав кожне питання. Чітко структурований матеріал зацікавив аудиторію і, як результат, зініціював його обговорення.
Презентаційні матеріали були подані в легкій та яскравій формі, послідовно доповнюючи розповідь викладача.
І насамкінець, Олександр Файчук запропонував студентам підготуватись до наступного семінарського заняття та виконати домашнє завдання.

Присутні викладачі високо оцінили фаховий рівень лектора і проведеного заняття. Студенти відмітили актуальність теми, доступність поданого матеріалу, стиль його викладу та, загалом, інноваційний підхід до викладання.
В кінці лекції, присутні викладачі та студенти заповнили спеціальні анкети, в яких поставили оцінки.

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook