Відкрита лекція професора кафедри ПіОПП АПК Паламарчука І.П.

3 жовтня 2018 року
НУБіП України, корпус 12, аудиторія 404

 Відкрита лекція професора кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Ігоря Павловича Паламарчука

 

На кафедрі процесів і обладнання переробки продукції АПК завжди проводяться відкриті заняття, які дозволяють отримати нові знання і підвищити професійний рівень викладача. Цього разу відкрите лекційне заняття з дисципліни «Надійність обладнання галузі»для студентів 2 курсу спеціальності «Харчові технології» на тему: «Вплив корозійних процесів на надійність технічних систем» провів професор кафедри Ігор Павлович Паламарчук

На лекції були присутні декан факультету, професор Баль-Прилипко Л.В., завідувач кафедри, професор Сухенко Ю.Г. та викладачі кафери– доценти Жеплінська М.М., Муштрук М.М., старший викладач Бурова З.А. 

 

Лектор визначив тему лекції і надав план викладання матеріалу. Був представлений логічний зв’язок з попереднім матеріалом дисципліни. Лекційний матеріал базувався на прикладах корозійного ураження матеріалу обладнання переробних і харчових виробництв.  

Для якісного викладення лекційного матеріалу були використанні мультимедійні засоби і роздатковий матеріал. Професор Паламарчук І.П., маючи великий досвід викладацької роботи протягом заняття тримав безпосередній контакт з аудиторією, чим зацікавив студентів до сприйняття матеріалу.
Присутні на лекції викладачі кафедри відзначили цікавість контенту представленого лекційного матеріалу, високий професійний і практичний досвід викладача, уміння спілкуватися з аудиторією та зацікавлювати вдало підібраними презентаційними матеріалами
Лекція прочитана на високому рівні,з дотриманням усіх необхідних норм і вимог – такий одноголосний вердикт декана, і співробітників кафедри!
 
Доцент кафедри ПіОПП АПК
Михайло Муштрук
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook