Студенти НУБіП випробували свої сили у змаганнях з армрестлінгу

3 жовтня 2018 року

    Як уже добре відомо наш університет славиться своїми спортивними перемогами і після встановлення рекорду з гри в шахи студенти не хочуть зупинятися випробовувати свої сили та навички в інших спортивних змаганнях.
     Так, в холі 5 гуртожитку, студентського містечка НУБіП України, відбулись змагання з армрестлінгу для студентів, які проживають у гуртожитках №5, №6 та №7. А гостями на святі спорту були Анна Хижняк, начальник відділу виховної роботи і студентських справ, Микола Литвин, фахівець відділу виховної роботи і студентських справ, Зіновій Ружило, декан факультету конструювання та дизайну і Дмитро Калініченко, депутат Київської міської ради.

    Що ж таке армрестлінг? Армрестлінг — це настільна боротьба однією рукою, де учасники змагання ставлять лікті на стіл, зчіплюють руки і намагаються пересилити один одного і тим самим покласти руку суперника на поверхню столу. Рукоборство є широко популярним видом спорту, за яким проводяться чемпіонати світу, змагання різних країн і регіонів. Армрестлінг не потребує якоїсь особливої екіпіровки, головне, що потрібно — це сила, спритність і витривалість — якості, властиві будь-якому справжньому чоловікові. Слово «армрестлінг» походить від злиття двох англійських слів «arm» і «wrestling»; arm — рука, а wrestle, wrestling — запекла боротьба. Армрестлінг є вид спортивної боротьби — поєдинок на руках, що проводиться за певними правилами на спеціальних столах.

     Отже, давайте подивимось якими ж є результати змагання.

     Переможцем у ваговій категорії до 67 кг є Андрій Агєєв, мешканець 5 гуртожитку. Друге місце виборов Євген Іллюша, житель гуртожитку №7. А третє місце посів Прилуцький (гуртожиток №5).
     Перемогу у ваговій категорії до 78 кг здобув Роман Сметанюк, який проживає у гуртожитку №7. Другим став Андрій Цивінський з 7 гуртожитку, а третім – Євгеній Кривуля, гуртожиток №5.
     Першим, у ваговій категорії до 86 кг став Едуард Іванюк, а другим став Денис Животівський, які проживають у 5 гуртожитку. Третє місце посів Василь Невмержинський, житель 7 гуртожитку.
     Трійку фіналістів у ваговій категорії до 95 кг очолює Дмитро Павловський, мешканець 7 гуртожитку. Друге місце посів Владислав Бзенко, а третє – Тарас Тананайко, які мешкають в гуртожитку № 5.
     Золото у ваговій категорії більше 95 кг виборов Іван Кузьмич, срібло отримав Василь Карацюба, а бронза дісталась Олександру Сидорцю, усі хлопці проживають у гуртожитку №5.

 

Ми вітаємо наших переможців та щиро бажаємо їм нових звершень, більше перемог та підкорення нових вершин!!!


Анастасія Стародуб,
фахівець відділу виховної роботи і студентських справ 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook