Профорієнтаційна робота у розпалі

28 вересня 2018 року
 
Студенти другого курсу гуманітарно-педагогічного факультету спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» з початком нового 2018–2019 н. р. активно долучилися до профорієнтаційної роботи. До того ж, вони взялися за неї уже маючи за плечима багаж досвіду попереднього року.
 
 
Зокрема, Марина Никифорчук відвідала Томашгородську школу-ліцей у Рокитнівському районі Рівненської області, а Олена Борлюк навідалася у місті Гайсин Вінницької області до школи № 2. 
 
 
Студенти презентували ролик про гуманітарно-педагогічний факультет, розповіли про особливості здобуття освіти, зокрема, можливість проходити навчання та стажування за кордоном, можливість реалізувати свій творчий та спортивний потенціал. Також вони провели анкетування серед учнівської молоді, у ході якого з’ясували, що орієнтирами при виборі навчального закладу є: міжнародні зв’язки закладу, професійна майстерність викладачів, рівень матеріально-технічної бази.
 
 
Артемчук Єлизавета із профорієнтаційною метою відвідала рідну Гребінківську ЗОШ І-ІІІ ступенів Васильківського району Київської області. Вона зустрілися із учнями випускових класів і познайомила їх у ході бесіди із Національним університетом біоресурсів і природокористування України, зокрема, із перспективами навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті. Так, вона розповіли про спеціальності факультету, а саме: «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», «Професійна освіта», «Філологія», «Психологія», «Соціальна робота», «Журналістика». Також розповіли про напрямки наукової роботи, про особливості студентського життя, традиції та здобутки університету. Крім того, роздала майбутнім абітурієнтам рекламні буклети і показали відеоролик про гуманітарно-педагогічний факультет, відзнятий талановитими студентами нашого факультету.
 
 
Анжеліка Сітко, зустрівшись із учнями випускових класів своєї рідної Білоцерківської школи, що на Київщині презентувала університет для тих, хто стоїть на порозі вибору власної професійної дороги у житті: проінформувала, де можна детальніше ознайомитися з інформацією про навчальний заклад у Інтернет-мережі, поширила роздатковий матеріал, а також відповіла на запитання.
 
 
 
 
Олена Борлюк, Анжеліка Сітко 
студенти групи МВ-17001б,
Людмила Лановюк 
куратор групи МВ-17001б
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook