Співробітники кафедри геодезії та картографії взяли участь у роботі конференції «GEO-UA 2018»

20 вересня 2018, 20:41

18-19 вересня 2018 року у Великій конференц-залі НАН України у рамках роботи першого українського космічного форуму відбулася масштабна конференція «GEO-UA 2018», присвячена аерокосмічним спостереження в інтересах сталого розвитку та безпеки.
Організаторами конференції виступили Інститут космічних досліджень НАН України, Державна космічна агенція України, Earth Observing System (EOS).
Доповідачі зосередили увагу присутніх на інноваціях – передопераційній та операційній реалізації новітніх наукових результатів для GEOSS, державного та приватного секторів в сільськогосподарській сфері та в інших галузях господарства. Інноваційні рішення розглядалися в контексті великого міжнародного проекту Horizon 2020 ERA-PLANET, програми Світового банку «Supporting Transparent Land Governance in Ukraine» та співробітництва державних і приватних установ.
Робота конференції була побудована за такими напрямами: проект ERA-Planet, розумні міста, сучасні технології обробки супутникових даних та міжнародна співпраця.
У зв’язку з запуском місії Sentinel, швидким розвитком хмарних і високопродуктивних інтелектуальних обчислень відкриваються абсолютно нові можливості для оперативного використання супутникових даних та споживання послуг моніторингу в аграрних та екологічних сферах. Результати досліджень за охарактеризованими напрямами, представлені на цій конференції, викликали інтерес у слухачів та безпосередніх її учасників, зокрема й представників факультету землевпорядкування і кафедри геодезії та картографії. 


Богдана Ярова, к.е.н., асистент кафедри геодезії та картографії

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook