ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА ФАКУЛЬТЕТУ «ЕКОНОМІКИ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ»

25 вересня 2018 року

Профорієнтаційна роботаПротягом двох тижнів ведеться активна профорієнтаційна робота у загальноосвітніх школах І-ІІІ ст. Бережанського, Перемишлянського та Рогатинського районів за участю декана факультету економіки і природокористування к.е.н., доцента Яреми Л.В. та науково-педагогічних працівників факультету.


 

Декан ознайомила школярів із історією та славними традиціями НУБіП України і Бережанський агротехнічний інститут, який має за честь входити у структуру одного із найкращих вишів України, відмітила, що студенти у будь-який час можуть перевестися на навчання у НУБіП України, адже по суті ми є одним вищим навчальним закладом.

З метою забезпечення необхідного рівня теоретичної підготовки до здачі зовнішнього незалежного оцінювання, очільник факультету запросила майбутніх абітурієнтів пройти на базі інституту курсову підготовку з наступних предметів: українська мова та література, математика, історія України, географія, фізика, хімія, іноземна мова, біологія. А також відмітила ряд пріоритетів вишу, на які слід звернути увагу вступнику при виборі майбутньої професії. Декан запросила школярів найближчим часом відвідати Бережанський агротехнічний інститут.

Б. Луговий, завідувач кафедри гуманітарних дисциплін

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook