У Боярському коледжі екології і природних ресурсів пройшов фестиваль творчих здобутків студентсько-учнівської молоді «ЮНІСТЬ fest»

26 вересня 2018 року

     24 вересня у ВП НУБіП України «Боярський коледж екології і природних ресурсів» відбувся ІІІ фестиваль творчих здобутків студентсько-учнівської молоді «ЮНІСТЬ fest». Цей захід уже став традиційним. У ньому беруть участь студенти коледжу і учні старших класів шкіл Києво-Святошинського району. Проведення фестивалю, насамперед, спрямоване на те, щоби збагатити уявлення школярів про наш навчальний заклад.

     Учні і студенти продемонстрували свої творчі роботи, взяли участь у спортивних змаганнях «Козацькі забави».

     Юні вокалісти подарували глядачам чудові пісні на «Пісенному вернісажі». Учасники квесту цього року відкрили для себе спеціальності, за якими коледж проводить підготовку молодших спеціалістів. Досягнення оцінювало компетентне журі, до складу якого увійшли директор коледжу Сергій Кропивко (голова журі), Олег Єресько, начальник відділу регіонального розвитку дистанційної освіти та заочного навчання НУБіП України, представники шкіл.

     Викладачі і студенти провели для студентів і гостей майстер-класи. Вразили своїми напрацюваннями члени історичного гуртка.
     Погода не порадувала учасників теплом, але вони зігрівалися духмяним трав’яним чаєм із запашним медом з пасіки коледжу і смачним печивом.
     Учні і студенти отримали безліч позитивних емоцій від спілкування та ділилися враженнями від почутого і побаченого.

     Закінчився фестиваль святом у холі.

Наталія Гапонюк,
завідуюча НМК

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook