Біотехнологи НУБіП налагоджують співпрацю з колегами Дніпровського політехнічного коледжу

25 вересня 2018 року

     Керуючись українською народною мудрістю «Весною не посієш – восени не збереш», завідувач кафедри екобіотехнології та біорізноманіття Микола Патика і заступник декана факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Петро Дрозд разом зі студентами-біотехнологами зустрілися із керівництвом та студентами аналогічної спеціальності Дніпровського політехнічного коледжу.

     Під час зустрічі заступник директора коледжу Василь Липчак провів екскурсію та ознайомив із специфікою роботи, переліком спеціальностей навчального закладу. А голова предметної комісії біохімічних та екологічних дисциплін Ольга Чабаненко та викладач спеціальних дисциплін Страшкина Т.А. розповіли про особливості підготовки і познайомили з майбутніми випускниками. Як результат – домовлено про налагодження постійної співпраці між коледжем і факультетом.
    Вже спілкуючись із студентами коледжу, Патика М.В. схарактеризував університет в цілому, ознайомив майбутніх фахівців з науковими напрямами біотехнології, що розвиваються на кафедрі, науковою школою та традиціями, розкрив яскраві перспективи працевлаштування і навчання в аспірантурі.

     Продовжуючи спілкування, Дрозд П.Ю. проінформував про структуру університету, факультет і спеціальність, унікальні старовинні з багатою історією академічні навчальні корпуси і сучасне студентське містечко вишу, зупинився на організації освітнього процесу факультету, умовах проживання в гуртожитку, науковій роботі, дозвіллі.

     Студенти були запрошені та виявили велику зацікавленість наочно ознайомитись з особливостями майбутньої професії біотехнолога та навчанням на дні відкритих дверей університету.

Тетяна Патика

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook