Звіт з навчальної (ознайомчої з фаху) практики майбутніх управлінців

14 вересня 2018, 14:15

14.09.2018 року відбувся захист навчальної (ознайомчої  з фаху) практики магістрів спеціальності "Менеджмент" (Управління навчальним закладом). Студенти проходили практику у різних навчальних закладах, в залежності від обраної спеціалізації.

Майбутні управлінці Голєва Марія, Рубашкін Дмитро, Олійник  Аліна, Данькевич Вікторія, Хмельовська Марина проходили першу управлінську практику в деканаті гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування  України, під керівництвом Рудика Ярослава Михайловича, про це вони підготували цікаву і насичену різними матеріалами презентацію.

Дзюземова Олена презентувала практику в Київському педагогічному коледжі імені Антона Макаренко, вона навчалася в даному навчальному закладі, все тут було рідним і знайомим, тому два тижні пролетіли швидко і непомітно.

Скудна Аліна і Циханська Яна відчули себе справжніми управлінцями в «Науково-методичниому центрі інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності вищих навчальних закладів "Агроосвіта" З перших днів вони  почали виконувати завдання практики і доручення свого керівника, дівчата познайомилися не лише з управлінською діяльністю методичного центру, а й брали участь у підготовці семінарів і тренінгів.

На захисті практики були присутні завідувач кафедри методики навчання та управління навчальними закладами професор Кубіцький Сергій Олегович,  представник деканату Рудик Ярослав Михайлович, керівник практики, доцент Яковлева Валентина Анатоліївна.  Комісія одноголосно вирішила що програма практики виконана у повному обсязі.

Доцент кафедри методики навчання
та управлыння навчальними закладами
Валентина Яковлева

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook