ЗНАЙОМСТВО З ВИРОБНИЦТВОМ

21 вересня 2018 року

  З 10 по 14 вересня, згідно з графіком навчального процесу, студенти групи МС181ск під керівництвом Олександра Кириченка проходили ознайомчу практику на базі ТОВ «Ніжинський консервний завод». Студенти були задіяні на виробництві в консервному цеху та мали можливість ознайомитися із процесом повного циклу переробки овочів, а саме: вирощування, первинна обробка та безпосередня консервація або маринування відповідно до рецептури.

 

Майстер салатного цеху Наталія Гакал, яка безпосередньо контролює всі виробничі процеси на даній дільниці, окрім контролю та рознарядки роботи, провела для студентів змістовну та цікаву екскурсію й акцентувала на особливостях переробки овочів.

 

Механік цеху Олександр Дорошенко, до речі випускник нашого навчального закладу, ознайомив студентів із будовою та принципом роботи машин для переробки та фасування продукції, надав вичерпні відповіді на всі запитання практикантів.

 

Усі залишилися задоволеними своєю першою виробничою практикою, зокрема набутими практичними навичками та ставленням співробітників заводу.

Велика подяка колективу ТОВ «Ніжинський консервний завод» за співпрацю!

Олександр Кириченко,
керівник практики, голова циклової комісії технічного сервісу та експлуатації машин і обладнання

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook