Сучасні тенденції ринкової кон'юнктури та торгівлі у центрі уваги слухачів курсів з підготовки фахівців у сфері біржового ринку

19 вересня 2018, 17:00

   В університеті на базі навчально-наукової виробничої лабораторії біржової діяльності тривають курси з підготовки фахівців у сфері біржового ринку, організовані спільно з Аграрною біржею.
Наша розмова з однією зі слухачів курсів Катериною Мартіус, практиком у сфері страхових послуг, яка і поділилася враженнями від їх організації та програми проведення.

 

   «Другий день навчання був присвячений торгівлі на валютних ринках, що дало учасникам можливість отримати практичні навички торгівлі на сучасних світових валютних біржах та платформах. Спікери дня, практикуючі трейдери Андрій Іванов та Володимир Теличак, поділилися власним досвідом торгів та побудови торгових стратегій. Слухачі мали унікальну можливість отримати чітке розуміння психології ринку, його циклів, інструментів здійснення аналітики. Гості проаналізували сучасні тенденції, кон’юнктуру ринків, поділилися методикою здійснення таких прогнозів та інструментами аналітичних оглядів. В цілому кожен побачив і зрозумів, як сьогодні може долучитися до торгів і власноруч почати здійснювати торгові операції на валютних та криптовалютних ринках світу.
    Усе навчання здійснювалось на базі навчально-наукової лабораторії кафедри біржової діяльності і торгівлі, що оснащена відповідними технічними засобами та сучасною комп'ютерною технікою, яка, завдяки підключенням до біржових торгових платформ, є реальним майданчиком аби попрактикуватися для отримання неоціненного практично досвіду.
   Різноманітність продемонстрованих фінансових інструментів дозволяє стати фінансово незалежним за допомогою самостійної торгівлі або таким чином «інвестувати» в своє майбутнє.
   Хочеться висловити подяку організаторам курсів від усіх слухачів, що проходять виробниче стажування, бо то є важливим для сучасного фахівця для того аби бути в тренді і підвищити свою грамотність у сфері біржових ринків».

Анна Слободяник,
старший викладач кафедри біржової діяльності і торгівлі
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook