Магістри факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК вивчають актуальні проблеми галузі на виїзних практичних заняттях

20 вересня 2018 року

     12 вересня в рамках Першого національного форуму «Актуальні проблеми стандартизації та якості продукції в харчовій промисловості» відбулося виїзне заняття магістрів факультету харчових технологій спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація» разом із доцентами кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції Наталією Сілоновою та Ольгою Демиденко на базі Міжнародного виставкового центру.

     Мета заняття – проаналізувати основні проблеми національної стандартизації та якості продукції харчової промисловості з використанням сучасних методів та підходів системного аналізу.

     У рамках роботи форуму представлено історію становлення вітчизняної стандартизації, актуальні питання та проблеми стандартизації в галузі питного водопостачання, використання різних видів споживчої тари в технологіях виробництва харчових продуктів тощо. Та основною темою стало питання застосування систем НАССР в Україні, направленого, зокрема, на безперервність процесу та управління ризиками.

     Під час заходу представлені доповіді, відеоматеріали, розглянуто комплекс актуальних методів та інструментів менеджменту, спрямованих на вирішення проблем і завдань, які виникають в процесі функціонування і вдосконалення систем менеджменту підприємства. Також обговорювалися проблемних питань, які виникають у роботі технічних комітетів.
     Учасники форуму ділилися досвідом, порушували питання, пов’язані зі спірними моментами в нових версіях стандартів і їх вплив на підприємстві та розвиток бізнесу в цілому.

     Враховуючи особливості діяльності підприємств харчової галузі, цінну інформацію і практичний досвід, який отримали майбутні фахівці в сфері стандартизації, сертифікації та управління якістю, висловлюємо подяку організаторам та спікерам заходу.

Владислав Сухенко

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook