Вручення студентських квитків новим студентам кафедри комп'ютерних наук

31 серпня 2018, 9:00
Актовий зал корпусу №3 НУБіП

     Першокурсники кафедри комп'ютерних наук прийняли участь у факультетському святі з нагоди вручення студентських квитків та прийняття «Присяги першокурсника».

        До актового залу 3 навчального корпусу прийшли першокурсники, їх родичі, старшокурсники та викладачі кафедри і факультету .

 

 

        В урочистій атмосфері пролунали слова Присяги студентів НУБіП, яку від імені колишніх абітурієнтів прочитали Дарина Наулко (гр. ІПЗ-18004б) та Захар Литвиненко (гр. ЕкК-18003б).

        Після прийняття студентами присяги з вітальними словами до студентів звернулася декан факультету д.пед.н. Олена Григорівна Глазунова, яка привітала студентів у родинному колі факультету, побажала щоб вони стали кращими студентами факультету за всю його історію, щоб їх очікування від здійсненого вибору були виправдані, щоб студенти і викладачі стали партнерами у формуванні професійної компетентності. В той же час, звернула увагу студентів, що процес навчання не є одностороннім і як би не намагався викладач навчити, без відповідних зусиль студента ці намагання будуть марними.

 
        Першою серед завідувачів кафедр факультету виступила завідувач кафедри комп’ютерних наук к.т.н. Белла Львівна Голуб.
 
 

        У своєму стислому емоційному виступі вона відмітила, що в цьому році студентська спільнота кафедри значно збільшилась за рахунок вступників на дві випускні спеціальності: комп’ютерні науки та інженерія програмного забезпечення. Всі викладачі кафедри докладуть максимум зусиль для забезпечення високого рівня знань, проте якість майбутніх спеціалістів залежить не лише від намагань викладачів, але і від бажання самих студентів, адже всі вони прийшли саме за знаннями у сфері швидкоплинних інформаційних технологій.

        Естафету поздоровлень та побажань підхопили керівники всіх провідних кафедр факультету: д.екон.н. Андрій Васильович Скрипник, к.пед.н. Олена Геронтіївна Кузьмінська, к.екон.н. Михайло Зіновійович Швиденко, к.пед.н. Дмитро Юрійович Касаткін. У своїх виступах кожен з них зазначав необхідність навчання і самовдосконалення задля досягнення успіхів у подальшому житті.

        Після виступів відбулося вручення студентських квитків. Першокурсникам спеціальності КН квитки вручав куратор групи доцент кафедри КН к.фіз-мат.н. Нещадим Олександр Михайлович.

 
 
 

        Вручення студентських квитків студентам спеціальності інженерія програмного забезпечення: 

 
        Студентам спеціальності інженерія програмного забезпечення скороченого терміну білети вручала доцент кафедри КН к.т.н. Ясенова Ірина Сергіївна: 
 

 

        Вручення студентських квитків студентам спеціальності комп’ютерні науки скороченого терміну:

 

        Після закінчення вручення квитків а першокурсників вітали своїм чарівним співом студенти факультету, гурт «Чарівність», у складі якого виступають троє студентів факультету Корнієнко Нікіта, Кульгейко Максим та Роман Снігир. Традиційно ведучими свята були студенти факультету Гавриленко Ганна та Понзель Ярослав.

 

        Святковий день закінчився у навчальному корпусі № 15, де відбулись зустрічі кураторів груп з новими студентами кафедри комп’ютерних наук.

 

 

Георгій Бородкін,
старший викладач кафедри комп’ютерних наук

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook