«Let’s do it, Ukraine»: приєднуємося до екологічного руху!

15 вересня 2018, 10:00

15 вересня 2018 року о 1000 пропонуємо долучитися до наймасштабнішого

прибирання планети Земля!

     «Let’s do it, Ukraine» – учасник загальносвітового руху «Let’s Do It! World», що об’єднує понад 20 мільйонів людей у більше ніж 150 країнах, які щорічно в обраний день виходять на прибирання.

     Минулого року Let's do it, Ukraine вже вивели 1 000 000 українцiв у 24 містах та областях на найбільше прибирання країни. У 2018 році організація запланувала участь 5% населення України на 5 тисячах локацій по всій території країни.

     Цього року в Києві Тімур Мірзоєв зі своєю УНІВЕРСИТЕТСЬКОЮ командою «Let’s do it, Ukraine» вже почали активно готуватись до масштабного прибирання, яке відбудеться у всіх районах Києва та на території нашого університету та студмістечка.

     Нас об’єднує спільна мета – сформувати національну культуру чистоти, правильного поводження з відходами та дбайливого ставлення до довкілля в кожного громадянина нашої держави – від наймолодшого до найстаршого.

     Всім добре відомо, що кожна маленька справа – це поштовх до великих змін. І хто, як не молоде покоління, візьме ініціативу до своїх рук та впевнено почне досягати все нових вершин.

     Ти готовий зробити крок назустріч чистій планеті? Якщо так, то тобі до нас! Приходь 15 вересня о 1000 на центральну локацію в м. Київ - Арку Дружби Народів та парк імені М. Рильского, кампус студмістечка, стань частиною світової Еко історії! Тебе чекає можливість долучитися до найбільшої еко-події України, а також - лаундж зона від партнерів заходу PepsiCo, конкурси, лекторіі з еко-просвіти, та багато інших сюрпризів.

Зробимо Україну чистою разом!

 

Координатор Києва та Київської області,
студент економічного факультету
Тимур Мірзоєв та команда 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook