Наставник – місток між деканатом та студентом

7 вересня 2018, 12:00

07 вересня 2018 року відбулися традиційні семінари з психолого-педагогічної майстерності для наставників студентських груп першого курсу, в роботі яких взяли участь НПП кафедри геодезії та картографії.
Першим перед присутніми виступив декан гуманітарно-педагогічного факультету, професор Василь Шинкарук, який зосередив увагу на завданнях таких семінарів та подальших планах щодо проведення тренінгів по факультетах.
Директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Геннадій Ржевський акцентував увагу на вимогах до наставника студентської групи та Програмі виховання студента НУБіП України.
Про функціонування оздоровчого центру, послуги, які надаються у його стінах, розповів завідувач В’ячеслав Крупка.
Поділилася своїм досвідом та практичними порадами доцент кафедри соціальної роботи та інформаційних технологій в освіті Тамара Ковальчук, яка розповідала про проведені заходи та шляхи налагодження контакту між студентами і наставником.

Дякуємо організаторам за змістовний семінар, поради та практичні рекомендації, які сприятимуть підвищенню якості роботи наставників факультету землевпорядкування та нашої кафедри!



Б.М. Ярова, асистент кафедри геодезії та картографії

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook