Стартують вибори на посаду голів студентських організацій факультетів/ННІ та голови Студентської організації університету

6 вересня 2018 року

     3 вересня відбулося засідання Центральної виборчої комісії, яка затвердила наступний регламент етапів обрання лідерів студентського самоврядування:

      з 4 по 10 вересня – подача заявок на посаду голови.
      з 10 вересня кандидати починають проводити передвиборну агітацію, яка завершується 16 вересня 2017 року.
    17 вересня – дебати кандидатів на посаду голови студентської організації факультету або ННІ, дебати кандидатів на посаду голови студентської організації НУБіП України. Претенденти розповідатимуть про свої плани та програму роботи та відповідатимуть на хвилюючі студентів, питання. Також діюча голова студентської організації Катерина Дювенжи проведе звітно-виборчу конференцію та буде затверджено Центральну лічильну комісію.

     А вже 19 вересня – відбудуться вибори голів студентських організацій факультетів і ННІ, студентських рад гуртожитків та голови студентської організації НУБіП України.

Кандидатом на посаду голови Студентської організації може стати кожен студент університету.

     Тож, якщо ти активний, впевнений у своїх силах, хочеш працювати на благо студентства та очолювати головний орган студентського самоврядування Студентську організацію Національного університету біоресурсів і природокористування України заповнюй анкету та бери участь у виборах:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf5bX3ieE4Ren3xTwBjVRT_DzIJM9k6aycWYu0qzOE6yeAXgg/viewform?usp=sf_link

    В анкеті просимо вказати: ПІБ, дату народження, успішність (середній бал останньої сесії та академічний рейтинг), життєве кредо, досвід роботи в студентському самоврядування, мотивацію роботи в організації, очікування від посади та вказати контактну інформацію для зв’язку.

     Для кандидатів на посаду голову факультету або ННІ звертайтесь до діючого голови студентського самоврядування або в деканат/дирекцію.

Владислав Слєпов,
голова ЦВК з виборів органів
студентського самоврядування НУБіП

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook