Нові методи навчання – у фокусі дискусії конференції Вишеградської асоціації університетів наук про життя

3 вересня 2018 року

2 вересня на базі університету м. Дебрецен, Угорщина розпочала роботу щорічна конференція Вишеградської асоціації університетів, яку очолює колишній ректор Словацького аграрного університету професор Пітер Белік

 
НУБіП України є активним членом цієї асоціації і на конференції представлені понад 40 учасників з числа ректорів, проректорів і деканів провідних аграрних вузів Вишеградської четвірки і асоційованих країн.
 
У програмі конференції - обговорення статутних питань діяльності асоціації, затвердження планів на наступний рік, а також обговорення актуальних питань освіти і науки у сфері наук про життя.
 
Серед питань які обговорюватимуться і шляхи запровадження нових методів і підходів у сфері аграрної освіти, формування сучасних освітніх програм тощо.
 
Національний університет біоресурсів і природокористування України представляє проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук. Вишеградська асоціація університетів окрім того є чудовим майданчиком для налагодження співпраці та обговорення перспектив співробітництва з університетами-партнерами. Тож будемо сподіватися на нові ідеї і проекти в найближчому майбутньому... 
 
Олександр Лабенко,
директор ННЦ міжнародної діяльності
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook