Вітаємо з Днем знань!

31 серпня 2018 року

 

Від щирого серця вітаємо славетний колектив університету, батьків, студентів, випускників, наших славних ветеранів, всю освітянську громаду України з Днем знань!

     121-й раз наша alma mater гостинно відкриває свої аудиторії, лабораторії для студентів і викладачів, аспірантів і докторантів. Це наше спільне свято, адже в основі будь-якої справи, професії лежать знання і науковий пошук. В них сила творіння, добра, суспільної злагоди, що дають людині впевненість і свободу у виборі життєвого шляху, можливість домогтися успіху і реалізувати свої здібності.

     Нині наш університет перебуває на марші, ми входимо до десятки кращих вишів України. Навчатися і працювати в НУБіП дуже престижно. Зростає наш міжнародний авторитет, з нами плідно співпрацюють роботодавці, виробничники. Щороку зростає повага до колективу, наших випускників в Україні і світі.

     Студентам та аспірантам бажаємо наполегливості, працьовитості, впевненості у власних силах, прагнення до знань та рішучості у підкорені освітніх вершин.

     Зичимо всім викладачам, вченим – міцного здоров’я, позитивного настрою, творчої наснаги і успіхів. Саме на Вас покладено виконання чи не найважливішої нелегкої місії: виховати фахівця, громадянина і патріота.

Щиро вітаємо і наших ветеранів, всіх співробітників, випускників, які сіють розумне, добре, вічне, тих, хто своєю працею та інтелектом створювали наш університет. Хочемо, щоб на українську землю прийшов мир і злагода!

Бажаємо щастя Вам і невичерпної енергії у всіх починаннях!


З води і роси!
  


З великою повагою 
 

ректор НУБіП України,

член-кореспондент НАПН України,

професор,

доктор педагогічних наук       Станіслав Ніколаєнко

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook