З Днем знань!

31 серпня 2018 року

Шановні колеги, студенти, друзі!

Щиро вітаю Вас з прийдешнім Днем знань – святом, яке уособлює мудрість, доброту і людяність. Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього для кожної людини починається дорога в майбутнє: у незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, нових звершень та самостійного дорослого життя. Хтось цей святковий день у стінах нашого факультету зустріне вперше, хтось – востаннє чи черговий раз, але, завдяки атмосфері свята – для кожного цей день однаково буде урочистим і незабутнім.

Тож, бажаю нашим студентам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зуміти успішно застосувати їх на практиці, зустріти добрих і надійних друзів. Переконаний, високий професіоналізм наших педагогів, потужна матеріально-технічна база факультету стануть запорукою визначних успіхів у житті кожного, хто виявить здібності та наполегливість на шляху до поставленої мети.

Звичайно, найщиріші слова подяки – викладачам, які щедро діляться своїми знаннями з молодим поколінням та плекають справжніх фахівців ветеринарної медицини. Впевнений, що Ваші знання, наполеглива праця та педагогічна майстерність є основою формування щасливого майбутнього кожного нашого студента.


З прийдешнім святом, дорогі друзі! Щастя Вам і добробуту!

М. Цвіліховський

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook