Підготовка до нового навчального року у ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний коледж» – на фінішній прямій

25 серпня 2018 року

     Ремонтні роботи у ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний коледж» – на фінішній прямій. У нинішньому році в навчальному корпусі № 1 замінено вікна на енергозберігаючі в двох лекційних аудиторіях, замінено вікна та здійснюється ремонт коридору зі створенням рекреації, монтажем підвісної стелі та встановленням сучасних led-панелей.

     У навчальному корпусі № 2 завершено ремонт підлоги та стін коридорів, косметичні ремонти навчальних аудиторій, на вересень планується облаштування внутрішнього двору.
     Особлива увага приділяється покращенню умов проживання студентів у гуртожитку. До початку нового навчального року проведено капітальний ремонт кухні та кімнати для вмивання на другому поверсі, на завершальному етапі ремонт душової кімнати на першому поверсі.
     У студентському гуртожитку замінено електричну мережу третього і четвертого поверхів, пофарбовано стіни поверхів, сходинкові клітини, вікна і двері, здійснено косметичні ремонти кімнат, частково замінені ліжка. На завершальному етапі – поточний ремонт даху та системи опалення.

     Сподіваємося, що відремонтовані та оновлені приміщення навчальних корпусів стануть більш комфортними для організації освітнього процесу як студентів, так і викладачів, а студентський гуртожиток буде другою домівкою для його мешканців, куди завжди хочеться повертатися після насиченого робочого дня, де можна відпочити і потренуватися, провести час з друзями і наполегливо попрацювати над собою з метою здобуття нових знань.

Наталія Шевченко,
заступник директора з виховної роботи

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook