Школа першокурсника: підсумки відбору до творчих колективів

17 серпня 2018 року
НУБіП України
 Перше вересня уже не за горами і всі новоспечені студенти активно готуються до Свята знань.
    Ще з 7 серпня найактивніші першокурсники завзято готують святкову програму. Як ви думаєте, яка кількість наймолодших студентів загорілася бажанням вкласти частинку своєї душі та таланту у незабутнє святкування 1 вересня на стадіоні НУБіП України?.. 584 першокурсники, з яких, до творчих колективів було відібрано 376 найкреативніших та найбільш енергійних.
     Усім добре відомо, що українці – найспівочіший народ світу, а студенти НУБіП – найталановитіші, саме тому усі творчі колективи кафедри культурології поповнились новачками.
     Отже, до народного ансамблю пісні і танцю «Колос» (хорової групи) під керівництвомВолодимира Якимчука було відібрано 45 першокурсників. А його балетна група під керівництвом Валерія Музальова поповнилася 57 першокурсниками. Сім’я народного студентського театру «Березіль» під керівництвом Наталії Тітенко прийняла до свого складу аж 112 молодих акторів та акторок. Студія академічного співу під керівництвом Наталії Шелепницької поповнилася 12-ма юними вокалістами. Студію естрадного співу на чолі з Іриною Войтюк поповнило 23 першокурсники. А вокально-чоловічий та вокально-жіночий ансамблі «Амеро» та «Октава» запросили до своїх складів 36 хлопців та 49 дівчат.
     Усім подобається танцювати, а кому не подобається, той просто дивиться, як підкорюють та запалюють танцпол вихованці ансамблю бального танцю «Чарівність» під керівництвомСвітлани Макоди та хореографічного ансамблю «Сузір’я DANCE» під керівництвом Ольги Сауріної, які відібрали до своїх хореографічних груп 82 та 128 учасників відповідно.

     А нам залишається лише чекати початку нового навчального року та з радістю спостерігати за натхненними студентами та їх яскраво палаючими очима у вирі подій та свят нашої alma mater. 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook