Школа першокурсника на гуманітарно-педагогічному факультеті триває

14 серпня 2018 року

Черговий літній день на гуманітарно-педагогічному факультеті розпочався з приємної події. Кафедра журналістики та мовної комунікації за підтримки ректора нашого Університета Станіслава Ніколаєнка, радника ректора Івана Чижа та декана факультету Василя Шинкарука отримала телевізійне обладнання. Воно буде використане для студентів гуманітарно-педагогічного факультету спеціальності "Журналістика" для облаштування навчальної медіа-лабораторії, та розбудови на її базі телевізійного каналу нашого Університету.

Розвантажити обладнання з радістю допомогли студенти спеціальності "Журналістика", а також науково-педагогічні працівники факультету - завідувач кафедри міжнародних відносин і суспільних наук, професор Сергій Білан, професор цієї ж кафедри Володимир Калуга, заступник голови профспілкової організації НУБіП України Руслан Любар, старший викладач кафедри романо-германських мов і перекладу Олексій Сиротін та представники адміністрації факультету на чолі з деканом, професором Василем Шинкаруком.

А в цей час першокурсники змагалися у шахових баталіях на території аудиторії під відкритим небом, що розташована у мальовничому куточку Ботанічного саду НУБіП України.

Їх опонентами були студенти-першокурсники факультету конструювання та дизайну, а також досвідчені шахісти з числа науково-педагогічних працівників Університету.

Заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету
Ярослав Рудик

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook