Триває підготовка до нового навчального року в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

1 серпня 2018 року

Традиційно кафедри ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження аналізують стан своїх лабораторій та приміщень й на підставі цього планують проведення необхідних ремонтів. Виконується лакування підлоги у більшості приміщень, за необхідністю виконується фарбування стін, спорудження нових стендів та модернізація існуючих. 

 
У цьому році до лакування та фарбування добавились роботи, що пов’язані з модернізацією системи освітлення кафедральних приміщень та фарбуванням електричного обладнання навчальної електричної підстанції кафедри електропостачання. Підстанція використовується для проведення практичних занять у декількох дисциплін за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка». Заміну ламп на сучасні світлодіодні виконували студенти кафедри електропостачання  у межах навчальної електромонтажної практики. Заміна ламп дає можливість знизити електроспоживання майже у три рази.
 
 
 
 
На завершальних стадіях введення в експлуатацію лабораторії автоматизованого електроприводу та апаратури електричних станцій і підстанцій, які оснащені сучасними системами управління фірми Шнайдер Електрик Україна. 
 
Володимир Козирський, 
директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook