Науковці факультету пройшли шеститижневий Food Safety Short Course Penn State University/NULES
Лекції, нові знання, застосування їх під час розв’язань практичних ситуаційних задач, лабораторні заняття, що дозволили кожному особисто доторкнутись до мікробіологічних, мікологічних та низки інших цікавих досліджень... Саме таким виявився неймовірно насичений Food Safety Short Course Penn State University/NULES, який напередодні завершився.
Дружня невимушена атмосфера, спілкування з іноземними лекторами та робота в командних воркшопах, додавали натхнення на засвоєння знань.
Перебування під час екскурсій на провідних харчових підприємствах України завжди супроводжувалось фаховими коментарями лекторів та поясненнями, щодо ризиків та небезпечних ділянок.
Маю впевненість, що отримані знання відкриють нові фахові горизонти, будуть застосовані при викладанні ряду дисциплін лекторами університету, сприятимуть популяризації інформації серед населення щодо важливості суворого дотримання санітарії та гігієни як у побуті, так і на виробництві, оскільки дотримання технологічних процесів на підприємствах, де не буває дрібниць, забезпечуватиме належну якість і безпечність продукції.
Вітання від ректора Станіслава Ніколаєнка учасникам переказав проректор Вадим Ткачук. Куратор проекту, керівник служби дорадництва за напрямком безпека продуктів харчування Університету штату Пенсильванія Кетерін Катер, декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Лариса Баль-Прилипко також привітали слухачів з його успішним завершенням. Шеститижневий курс курс відбувся завдяки фінансовій підтримці Благодійної фундації сім`ї Воскобійників та Університету штату Пенсильванія.
Марія Кучерук