СТУДЕНТИ-МІЖНАРОДНИКИ: ДІЛИМОСЯ ВРАЖЕННЯМИ

12 липня 2018 року

 

Студенти-першокурсники нової спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», що була відкрита у 2017 р. кафедрою міжнародних відносин і суспільних наук гуманітарно-педагогічного факультету, за підтримки декана Шинкарука Василя Дмитровича, продовжують ділитися своїм враженнями від навчання. 

 

Огньова Анжеліка. Напевно починаючи ще з дев’ятого класу, я почала замислюватись над вибором професії та університету, де буду її здобувати, так як це надзвичайно відповідальний крок. НУБіП з самого початку був одним із перших у списку пріоритетів. Я довго вагалася, але тут усі мої сумніви розвіялися, коли я побачила на сайті навчального закладу, що розпочато набір студентів на спеціальність «Міжнародні відносини». Це саме та професія, якою я марила два роки! Звісно ж, я, не довго думаючи, подала документи і не прогадала! Дуже дружній колектив і розуміючий викладацький склад, котрі надають можливість розкритися тобі як багатогранній особистість! І не лише у професії, а й у твоїх вподобаннях та захопленнях. Якщо ти хочеш навчатись із задоволенням, то Ласкаво просимо в НУБіП!

 
Вагерич Анастасія. Я студентка Національного Університету біоресурсів і природокористування України, і я пишаюсь цим. З впевненістю можу заявити, що я отримую гідну освіту за найкращою спеціальністю про яку тільки можна мріяти – міжнародні відносини. НУБіП перевершив усі мої сподівання. Прийшовши сюди, я одразу відчула потенціал цього університету, адже викладачі дійсно якісно викладають матеріал і зацікавлені аби ми стали майбутнім нашої країни. Мені дуже подобається атмосфера, яка сприяє як навчанню, так і дозвіллю студентів. Анітрохи не шкодую, що навчаюсь саме тут і рекомендую іншим студентам приєднатися до нашої дружної сім'ї.
 
Інтерв’ю провела куратор Людмила Лановюк
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook