культурно-виховна робота

м.Київ, вул. Васильківська, 17, каб. 221, 224
http://nubip.edu.ua/node/1433

Тел.: +38 (044) 259-97-25

Електронна пошта: [email protected]

Виховна робота кафедри теорії та історії держави і права спрямована на вдосконалення підготовки висококваліфікованих фахівців, на формування наукового, національно-патріотичного світогляду студентів, на виховання в них активної життєвої та громадянської позиції. Реалізація завдань виховання у студентських групах здійснюється через інститут кураторства.

Діяльність кураторів спрямована на здобуття молодою людиною соціального досвіду поведінки, формування національної самосвідомості, ціннісних орієнтацій та розвиток індивідуальних якостей майбутнього фахівця.

Необхідною умовою успішної діяльності студентів є засвоєння нових правил життя та навчання в закладі вищої освіти, які забезпечують внутрішній комфорт та знижують можливість конфлікту з оточуючим середовищем. Усі ці аспекти є основою діяльності виховної роботи кафедри загалом та кураторів – викладачів кафедри зокрема.

Виконуючи обов’язки кураторів академічних груп, викладачі кафедри проводять відкриті тематичні виховні заходи, на яких обговорюються проблеми правового, морального, патріотичного, трудового, гендерного, економічного виховання студентів; заходи щодо розвитку духовності, захисту моралі, формування здорового способу життя, профілактики правопорушень, наркоманії та алкоголізму у студентському середовищі й виховання у студентів бережливого ставлення до власності університету як у навчальних корпусах, так і в гуртожитку.

Окрім кураторства науково-педагогічні працівники кафедри беруть участь у благодійній діяльності та культурно-масових заходах, що організовуються на баз кафедри, факультету та університету.

 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook