Випуск бакалаврів у ННІ лісового і садово-паркового господарства

28 червня 2018 року

     27 червня 2018 року в навчально-науковому інституті лісового і садово-паркового господарства НУБіП України відбулося урочисте свято – випуск бакалаврів денної форми навчання. Всього дипломи бакалаврів отримали 146 осіб, зокрема, за напрямом підготовки «Лісове і садово-паркове господарство» – 129, деревообробних та меблевих технологій – 17 випускників.

    Розпочалося свято вручення дипломів звучанням державного гімну України. Далі з вітальними словами від ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка до випускників звернулася т.в.о. начальника навчального відділу університету Лариса Кліх, яка відзначила, що випускники отримують дипломи бакалавра в одному з найстаріших і найпрестижніших закладів вищої освіти України. Побажала вдалого вступу в магістратуру університету і стати успішними людьми!

     З вітаннями до випускників звернувся також почесний президент Української асоціації деревообробного обладнання Ігор Мельник, який, окрім приємних побажань випускникам, вручив грошовий сертифікат Аллі Кудояр – одній із найкращих цьогорічних випускниць серед бакалаврів технології деревообробки.

  Директор ННІ лісового і садово-паркового господарства Петро Лакида побажав випускникам міцного здоров’я, постійного самовдосконалення, миру й добробуту!

     До привітань долучилися також голови екзаменаційних комісій із захисту випускних бакалаврських робіт напряму підготовки «Лісове і садово-паркове господарство». Так, професор кафедри лісівництва Петро Яворовський відзначив високий рівень захисту бакалаврських робіт і побажав випускникам пронести студентську дружбу через все життя. Завідувач кафедри дендрології і лісової селекції Юрій Марчук згадав про те, що багато років тому і сам отримував диплом у рідних стінах навчального корпусу №1 та побажав випускникам не зупинятися на досягнутому, бути щасливими, успішно працювати і жити в Україні. Найкращі побажання усім випускникам, а особливо деревообробникам, висловив заступник директора ННІ, старший викладач кафедри технологій та дизайну виробів з деревини Андрій Спірочкін. Він закликав випускників-бакалаврів постійно розвиватися і запросив на навчання в магістратуру НУБіП України.

     Випускники в особі Анни Вабищевич подякували викладачам та адміністрації інститутуза навчання й виховання. Крім того, Анна закликала усіх випускників подякувати своїм батькам, а також одне одному за всі приємні миттєвості, що вони дарували впродовж навчання в університеті.

     Заступник директора ННІ Олександр Соваков звернувся до випускників не лише з привітаннями, а й відзначив почесними грамотами за підписом директора ННІ тих осіб, котрі досягли найвищих успіхів у навчальній, науковій, громадській, спортивній і культурно-масовій роботі.

    Віктор Свинчук, заступник директора ННІ лісового і садово-паркового господарства, побажав випускникам успішного вступу до магістратури НУБіП України і зачитав наказ ректора університету щодо успішного завершення навчання та здобуття відповідних професійних кваліфікацій освітнього ступеня «Бакалавр». А далі, для випускників настала хвилююча і, водночас, найприємніша мить – отримання дипломів бакалаврів. Під бурхливі оплески аудиторії Петро Яворовський, Юрій Марчук та Ігор Мельник з допомогою диспетчерів ННІ Лариси Романцової і Оксани Ралко вручили омріяні дипломи кожному з них.

Щасливого життєвого шляху, дорогі випускники! І до зустрічі в магістратурі НУБіП України!

Андрій Спірочкін, Віктор Свинчук,
заступники директора
ННІ лісового і садово-паркового господарства

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook