Розширене засідання студентської ради

22 червня 2018 року
Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології, 3 гуртожиток

21 червня 2018 року в актовій залі гуртожитку № 3 відбулось чергове розширене засідання студентської ради за участю адміністрації гуртожитку деканату факультету згідно наказу ректора та розпорядження директора навчально-наукового центру виховної роботи та соціального розвитку Ржевського Г.М.

Декан факультету – Доля Микола Миколайович зупинився на основних питаннях «Положення про порядок поселення студентів університету в гуртожитки НУБіП України на 2018-2019 н.р.»; порядок проживання в канікулярний період; закцентував увагу на постійному дотриманні правил внутрішнього розпорядку та нагадав про процедуру виселення студентів випускників та підписання обхідних листків.

 

 

 

 

Спільно з студентською радою було обговорено рішення засідань постійнодіючої комісії з контролю за дотриманням правил внутрішнього розпорядку в гуртожитках НУБіП України та уточнені списки, які не рекомендовані до поселення у 2018-2019 році. Адміністрацією і представниками санітарного відділу студентської ради проведено перевірку стану кімнат та вказано на окремі недоліки. Заступник коменданта Вікторія Касьян відмітила про позитивні зрушення після щотижневих (планових і позапланових перевірок).

В гуртожитку розпочаті ремонтні роботи, а саме – готуються кімнати для поселення першого курсу та почалась планова заміна дерев’яної підлоги третього поверху.

 

 

 

 

Заступник декана факультету Дрозд П.Ю

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook