Студенти факультету конструювання та дизайну на базі компанії МАНН+ХУММЕЛЬ ФТ УКРАЇНА пройшли виробничу практику

17 червня 2018 року

     Цього тижня розпочалися навчальні та виробничі практики студентів факультету конструювання та дизайну. Вже традиційно вони розпочинаються відвідинами виробничих підрозділів наших роботодавців. Виїзне практичне навчання відбулося на базі ТОВ «МАНН+ХУММЕЛЬ ФТ УКРАЇНА» в рамках якого пройшов семінар «Особливості конструкції та роботи фільтрів WIX категорії HD».

 

     Презентував компанію директор ТОВ «MANN+HUMMEL» ФТ УКРАЇНА» Олег Будяй.

     Керівник проекту HD Олег Продеус розповів, що підприємство співпрацює з провідними виробниками техніки Ford, Tesla, JohnDeer, Mercedes, Case, Dressta, JCB, MF, що опосередковано вказує на високу якість фільтрів.

  

     Учасники семінару ознайомились з обладнанням та технологіями, які використовуються на лініях виробництва повітряних і масляних фільтрів. Особливості конструкції, виробництва та використання фільтрів для спецтехніки HD (повітряних, паливних, гідравлічних, охолоджуючих рідин)
     Понад 80% продукції постачається за межі України.

     Навчання в межах семінару пройшли студенти та співробітники факультету конструювання та дизайну НУБіП України: заступник декана факультету конструювання та дизайну О.А. Марус, співробітники кафедри надійності техніки – асистент С.З. Хмельовська, старший лаборант О.Г. Свистуленко, та старший лаборант А.А. Троц; співробітники кафедри механіки: завідувач кафедри М.Г. Березовий, професср І.В. Головач, доцент А.П. Пилипенко, доцент О.М. Черниш, співробітники кафедри технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства доцент О.Є. Семеновський, асистент Г.М. Похиленко, доцент кафедри нарисної геометрії, комп’ютерної графіки та дизайну П.А. Василів, аспірант кафедри конструювання машин і обладнання І.О. Кадикало.

     Викладачі та студенти висловлюють найщиріші слова вдячності директору ТОВ «МАНН+ХУММЕЛЬ ФТ УКРАЇНА» Олегу Будяю, керівнику проекту HD Олегу Продеусу та співробітникам фірми за надану можливість участі в семінарі.


Світлана Хмельовська,
асистент кафедри надійності техніки

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook