В НУБіП України стартувало підвищення кваліфікації керівників і фахівців територіальних органів Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру

11 червня 2018 року
НУБіП України

    В університеті розпочалися чергові заняття з підвищення кваліфікації керівників і фахівців територіальних органів Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру, які проходять на базі навчально-наукового інституту післядипломної освіти.

   Провідними лекторами на підвищенні кваліфікації працюватимуть Андрій Мартин, д.е.н., завідувач кафедри землевпорядного проектування НУБіП України, Ірина Грищенко, д.н.д.у, доц. каф. публічного управління та менедмженту інноваційної діяльності НУБіП України, Йосип Дорош, д.е.н., проф. каф. земельного кадастру НУБіП України та інші.

   Навчальна програма включає такі актуальні питання, як пріоритети земельної реформи та розвиток земельних відносин в Україні, запобігання і протидія проявам корупції відповідно до законів України, указів Президента України, проблеми аграрного, земельного та екологічного права тощо.

     Співпраця з Державною службою України з питань геодезії, картографії та кадастру дає змогу розширити бази практик та працевлаштування для студентів факультету землевпорядкування, залучити фахівців галузі на навчання до університету на програми здобуття другої вищої освіти.

Ірина Кудінова,
доцент кафедри аграрного консалтингу і туризму

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook