ВІД ТЕОРІЇ ДО ПРАКТИКИ ПО БЕЗПЕЦІ І ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ УНІВЕРСИТЕТ ШТАТУ ПЕНСИЛЬВАНІЯ - НУБІП

11 червня 2018 року

Ось і минув перший тиждень навчання студентів курсу «Food Safety Short Course» (Penn State University). Учасники та викладачі курсу 08 червня 2018 року відвідали Київський пивоварний завод Carlsberg Ukraine.

Компанія Carlsberg Ukraine – лідер ринку пива в країні, є прикладом найуспішнішого підприємства й одним із найкращих роботодавців. Київський пивоварний завод є найсучаснішим пивоварним заводом в Україні, у якому втілені передові світові інновації в пивоварінні.

Учасників та викладачів курсу зустрів і провів для них екскурсію Олександр, ведучий технолог компанії Carlsberg Ukraine. Учасники мали змогу побачити технологічний процес виробництва пива, почути історію створення організації, поставити запитання й отримати на них вичерпні відповіді.

 

Наприкінці візиту задоволені учасники мали змогу продегустувати успішні новинки та отримати приємні подарунки. Дякуємо керівництву Київського пивоварного заводу Carlsberg Ukraine та всіх організаторів за цікаву та пізнавальну екскурсію!

Наприкінці начального курсу першого тижня учасники проекту складали тести з прослуханого матеріалу та відповідали на запитання керівника курсів Catherine Cutter та інших його лекторів. Приємно зауважити, що наші американські колеги схвалили наполегливість і обізнаність наших слухачів.

 

Олена Очколяс,

асистент кафедри технолоогії м'ясних, рибних та морепродуктів

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook