На факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології розпочалися захисти бакалаврських робіт

11 червня 2018 року
Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології

12 червня 2018 року на факультеті розпочалися атестації випускників денної форми навчання ОС «Бакалавр» з напрямів підготовки «Захист рослин», «Екологія» і « Біотехнології та біоінженерія».

За кожною спеціальністю працювали екзаменаційні комісії.

1. Комісію за напрямом підготовки «Захист рослин» очолив академік, д.б.н., професор Кирик М.М. Комісія працювала у складі д.б.н., завідувача кафедри фітопатології  Крючкова Л.О., завідувача кафедри ентомології, к.с.-г.н. Лікаря Я.О. та завідувача кафедри інтегрованого захисту та карантину рослин к.с.-г.н. Бабича А.Г.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Комісія напряму підготовки «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування» працювала у складі, доктор с.-г. наук, професор кафедри екології агросфери та екологічного контролю; голова комісії Макаренко Н.А., д.б.н., професор кафедри екології агросфери та екологічного контролю Гайченко В.А., д.б.н., академік НААН України, завідувач кафедри радіобіології та радіоекології Гудков І.М., д.х.н., професор кафедри екології агросфери та екологічного контролю Максін В.І.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Комісію напряму підготовки «Біотехнологія» очолив професор кафедри фізіології, біохімії рослин та біоенергетики, д.б.н., професор, членкор НАН України Григорюк І.П., а також завідувач кафедри екобіотехнології та біорізноманіття, доктор с.-г. наук, с.н.с., членкор НААН Патика М.В. та завідувач кафедри молекулярної біології, мікробіології та біобезпеки, д.б.н., професор Стародуб М.Ф.

 

 

 

 

 

 

Доцент кафедри інтегрованого захисту

та карантину рослин Сикало О.О.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook