Увага! Конкурс на здобуття щорічної премії Кабінету Міністрів України!

11 червня 2018 року

     Шановні колеги, оголошується конкурс на здобуття щорічної Премії Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій.

     Премія присуджується на конкурсних засадах щороку за особливі досягнення у розробленні та впровадженні інноваційних технологій у виробництво та виведення на ринок вітчизняної інноваційної продукції. Це друга за значимістю Премія після Державної премії України в галузі науки і техніки.
     Під час присудження Премії враховується:

  • практична цінність та перспективність результатів пов’язаної з роботою господарської діяльності заявника для підприємства, окремих галузей промисловості та/або національної економіки в цілому;
  • кількість створених робочих місць для впровадження інноваційної технології, в тому числі нових робочих місць у високотехнологічних галузях;
  • наявність сучасного високотехнологічного наукового обладнання та ефективність його використання у процесі впровадження інноваційної технології;
  • відповідність роботи пріоритетним напрямам розвитку науки і техніки та інноваційної діяльності;
  • кількість охоронних документів на об’єкти права інтелектуальної власності, що отримані в Україні і за кордоном та використані в роботі;
  • кількість укладених у процесі виконання роботи ліцензійних угод на використання об’єктів права інтелектуальної власності та ноу-хау.

     Звертаємо вашу увагу на те, що відповідно до Положення про Премію до участі у конкурсному відборі приймаються роботи, результатом яких є реалізовані вагомі інноваційні проекти, їх результати мають бути застосовані на практиці не менше ніж за рік до дати їх висунення на здобуття Премії та широко впроваджені у виробництво.

     Авторський колектив роботи повинен складатися не більш як з десяти осіб і включати безпосередніх виконавців роботи, творчий внесок яких є найбільш вагомим.

     Для участі у конкурсі до 1 серпня 2018 року до Міністерства освіти і науки України подаються такі документи:

         Том 1

  1. Список претендентів на здобуття Премії.
  2. Опис роботи обсягом до 15 сторінок.
  3. Короткий опис роботи обсягом до 1 сторінки.
  4. Копії патентів, які відносяться до роботи, копії документів про випробування і впровадження у виробництво, інші матеріали.
  5. Довідка про творчий внесок у роботу на кожного з авторів роботи окремо.
  6. Дозвіл на опублікування у відкритій пресі назви і змісту роботи, прізвищ претендентів.
  7. Згода на обробку персональних даних.

         Том 2

  1. Характеристика кожного кандидата на здобуття Премії із зазначенням його трудових досягнень, інформації про наукові здобутки тощо.
  2. Особовий листок з обліку кадрів за підписом начальника кадрової служби.
  3. Копії паспорта.
  4. Копії довідки про присвоєння ідентифікаційного номера.
  5. Довідка з єдиного державного реєстру підприємств та організацій України (ЄДРПОУ), в якому працює претендент.

     З детальною інформацією можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Міністерства освіти і науки України за посиланням:

https://mon.gov.ua/ua/news/ogolosheno-konkurs-na-otrimannya-premiyi-kabinetu-ministriv-za-rozroblennya-i-vprovadzhennya-innovacijnih-tehnologij

     За консультацією щодо оформлення документів звертатися до наукового співробітника науково-дослідної частини – Махна Костянтина Івановича (корп. 3, кім. 215; тел. 527-81-54).

Отченашко Володимир,
начальник науково-дослідної частини

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook