Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів ОС Бакалавр та магістерської роботи для студентів ОС Магістр спеціальності 201 «Агрономія»
Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів ОС Бакалавр та магістерської роботи для студентів ОС Магістр спеціальності 201 «Агрономія»
НУБіП України
Методичні рекомендації до виконання випускної курсової роботи для студентів кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика спеціальності 201 «Агрономія» ОС Бакалавр
Методичні рекомендації до виконання магістерської роботи для студентів кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика спеціальності 201 «Агрономія» ОС Магістр