СТУДЕНТИ-МІЖНАРОДНИКИ: ДОСВІД ПЕРШОКУРСНИКА

5 червня 2018, 8:34

 

У 2017 р. кафедра міжнародних відносин і суспільних наук гуманітарно-педагогічного факультету, за підтримки декана Василя Дмитровича Шинкарука, вперше здійснила набір студентів на нову спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії». Добігає логічного завершення перший навчальний рік. Цікаво, чи справдилися сподівання студентів-першопрохідців нової спеціальності?
 
Іващук Максим: Навчання в НУБіП України мені дуже подобається, навіть більше того, воно перевершило мої сподівання. У цьому закладі ми можемо отримати не тільки ґрунтовні знання, але і насолоду від мальовничих краєвидів. Університет дає безліч можливостей для нашого розвитку не тільки в навчання, а і в науковій сфері, наприклад участь у Всеукраїнських олімпіадах, конкурсах різного ґатунку. Тому запрошую всіх приєднатися до нашого дружнього колективу.
 
Маршак Юлія: Університет повністю виправдав мої очікування, саме цей навчальний заклад дозволяє розвитися не тільки як студенту, але і як творчій, креативній особистості. Саме завдяки теплій атмосфері нашої Alma mater кожен студент може відчути себе особистістю і справжнім лідером. Околиці нашого Голосієва не можуть не надихати на навчання. Жоден університет України не дає такої можливості багатогранно проявити свою індивідуальність. 
 
Лопачук Аделіна: Подаючи заяву на вступ до університету, навіть не очікувала, що НУБіП стане тим місцем, у якому я навчатимусь. Більше того, я до останнього дня вагалася. Усе вирішив телефонний дзвінок Сергія Олексійовича Білана, який остаточно розвіяв усі мої сумніви. Тепер я тут, навчаюся і займаюся творчістю. Спілкуюся з цікавими людьми і щодня розвиваю свої здібності й таланти. Національний університет біоресурсів і природокористування України – саме те місце, де ти можеш розкрити і проявити себе, місце, у якому тебе дійсно цінують і поважають як особистість. 
 
Інтерв’ю провела куратор Людмила Лановюк
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook