Відбувся градіозний концерт до 150-річчя КІМ ім. Р. Глієра

29 травня 2018, 17:32

 

Кафедра української та класичних мов НУБіП долучилася до урочистостей з нагоди 150-річчя КІМ ім. Р. Глієра. Доцент В.В. Чекалюк привітала білими трояндами організаторів. В ошатному залі Національної опери України відбувся грандіозний мистецький проект.

Маестро Олександр Злотник зазначає: «Культурно-освітня й творча діяльність інституту є невід`ємною складовою процесу збереження та розвитку вітчизняних культурних традицій як основи інтеграції країни у світовий мистецький простір. Ми вважаємо своєю почесною місією відтворення, оновлення, розвиток вітчизняних мистецьких традицій, пошук нових підходів до їх осмислення й сприйняття. Ми натхненно працюємо на створення позитивного іміджу України».

Святкування триває. Попереду: Міжнародна «Літня музична академія» – майстер-класи провідних музикантів-педагогів світу та визнаних українських професорів; Міжнародний фестиваль «Київські літні музичні вечори», що продовжує західноєвропейську традицію проведення безкоштовних концертів у форматі open air і проводиться щосуботи та неділі впродовж двох літніх місяців у Центральному парку культури та відпочинку столиці.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook