Традиції кафедри

НУБіП

Традиції кафедри

Кафедра ґрунтознавства була заснована у 1922 році і існує уже понад 96 років!  Відома в України своїми науковцями та визначними досягненнями Кафедра має як свої наукові школи так і славні традиції, які шануються і підтримуються з року в рік.

Демократичні та невимушені відносини в колективі започаткував ще з 1974 року видатний вчений Шикула Микола Кіндратович, коли став завідувачем кафедри. Ця атмосфера зберіглася і до цього часу. Зараз дружній колектив очолює улюбленець дипломниць та жінок кафедри професор Балаєв Анатолій Джалілович, доброзичливий і привітний, мудрий  керівник, завдяки якому і підтримується сприятливий мікроклімат у колективі та здорові відносини між співробітниками.

 

Люблять і підтримують українські традиції на кафедрі. На День вишиванки, який відмічається в середині травня обов’язково викладачи приходять в університет у національному вбранні.

      

Ніколи не залишаються поза увагою і травневі свята. День перемоги – особливо шановане свято, бо кафедра працювала і під час Великої Вітчизняної війни, у якій геройські воювали наші викладачі. Вже давно став традицією похід усіх співробітників у цей день на шашлики до озера. Обов’язково на свято запрошувалися ветерани кафедри (нажаль, декілька років тому померла єдина сувора жінка-завідувач кафедри Лапанова Вікторія Опанасівна). В цей день згадуються усі, хто колись працював на кафедрі, приймав участь у військових діях чи зараз обороняє нашу країну. Одного року на травневі свята зіпсувалася погода і люди не дуже хотіли мерзнути ті мокнути, але Анатолій Джалілович сказав, що навіть якщо жодна людина не захоче іти на Дідорівку  на 9 травня, він один купить пляшку у піде відмічати! Бо традиції повинні підтримуватися!

 

2008 рік (Голосіївський ліс)

2010 рік (о. Дидорівка)


2012 рік (о. Дидорівка)

 

 2018 рік (о. Дидорівка)

Гарною традицією вже давно стало святкування усім колективом Нового року, 8-ого березня та Дня козацтва. Збиратися разом, сміятися, розповідати анекдоти, приймати участь в конкурсах і обов’язково танцювати – обожнюють усі співробітники. В усьому створює настрій наш улюблений завідувач – душа любої компанії.

Святкування Нового року (2011 р.)

Привітання жінок з 8 Березня, 2014 р.

8 Березня, 2014 р.

Святкування Нового року, 2016 р.

Святкування Нового року, 2014 р. (Готель "Голосіївський")

Роки летять, кафедра змінюється, але традиції вічні!

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook